Регулятори тиску газодинамічні РДГ-25, ІРД-05 та інші

• Технічні дані   • Установка і обслуговування




1. Регулятори тиску відносяться до групі інтелектуальних пристроїв і призначені для стабілізації на заданому рівні вихідного тиску або обмеження витрати газу через регулятор при редукуванні тиску шляхом формування управляючих дій за результату вимірювань вихідного тиску.
    В порівнянні з існуючими регуляторами цей регулятор володіє такими істотними перевагами, як широкий діапазон регулювання від 5 до 95 %, більш висока точність і якість регулювання. Точність підтримки тиску на виході регулятора досягає одного відсотка від заданого тиску.
2. Регулятор може використовуватися в якості автономного пристрою або функціональної ланки в системі автоматичного управління технологічним устаткуванням ГРС, в Комплексах управління підігрівача газу і Вузлом редукування газу.

Регулятор тиску може бути як клапан-відсікач.
3. При використанні регулятора в якості автономного пристрою – в такому разі регулятор оснащується контролером який обробляє результати вимірювань управляючого тиску і тиску на виході регулятора. За результату вимірювань, відповідно до заданого алгоритму, формуються керуючі дії на електромагнітні клапани регулятора.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

( повні характеристики знаходяться в паспорті на пристрій )

1. Регулятори в залежність від діаметру умовного проходу (ДУ) регулюючого клапану позначаються наступні модифікації:
ІРД-05-25/64, ІРД-05-50/64, ІРД-05-100/64, ІРД-05-150/64 і ІРД-05-200/64.
2. Максимальна об’ємна витрата газу через регулятор тиску на вході 6,4 МПа – від 5000 до 400000 м3/год (в залежності від діаметра ДУ регулюючого клапана).
3. Максимальний надлишковий тиск газу на вході регулятора – 6,4 МПа.
4. Регулятори призначені для експлуатації поза вибухонебезпечних зон або в приміщеннях при температурі навколишнього повітря від мінус 30 до плюс 50 °C.
5. Габаритні розміри (залежно від модифікації виконання регулятора):
– мінімальні розміри 165 x 150 x 125 мм
– максимальні розміри 430 x 300 x 200 мм
6. Маса – від 8,8 до 61,5 кг (залежно від модифікації виконання регулятора).
7. Термін служби регуляторів не менше – 10 років.

УСТАНОВКА І ОБСЛУГОВУВАННЯ

1. Регулятори можуть розміщуватися на відкритому повітрі або в приміщенні безпосередньо на трубопроводі в будь якому положенні.
2. Фірма надає гарантійне обслуговування регулятора протягом 18-х місяців і сервісне обслуговування протягом всього терміну служби.

Scroll to Top